WaveLite ontwerpt en ontwikkelt producten voor bewuste mensen.

Image by jcomp on Freepik

432Hz Realtime Audio Harmonizer

Luisteren met je Hart!

432Hz is een natuurlijke moedertoon van het Universum. Sinds ongeveer 1939 heeft men besloten muziek-instrumenten te stemmen op 440Hz ipv 432Hz met alle gevolgen van dien. De 432Hz Harmonizer zet in real-time muziek gestemd op 440Hz (het gros van de muziek) om naar 432Hz. Zo kun je dus zonder negatieve gevolgen naar je favoriete muziekbron luisteren zoals radio, Spotify of Apple Music. 432Hz bevordert namelijk diepe aarding, haalt je uit je hoofd en lijnt je uit met de bron. 

432Hz Harmonizer

Klinkt geweldig, voelt fantastisch en aardt diep!

De Harmonizer zet muziek om die in veel gevallen ontworpen is voor 440Hz om naar de moedertoon 432Hz. Deze muziek zal hierdoor iets anders klinken. Bent u gewend veel naar bepaalde muziek te luisteren dan kan het even wennen zijn. Geef het product daarom enige tijd. U zult merken dat u beter geaard raakt en dat u uit uw hoofd en richting uw hart beweegt en bijvoorbeeld meer verwerkt in dromen.

Handgemaakt in Nederland op de Noord-Oost Veluwe!

De Harmonizer is een in Nederland ontworpen en handgemaakt product. Met z'n geanodiseerd aluminium behuizing houdt deze storende straling buiten. Naast de elektronica om 440Hz om te zetten naar 432Hz bevat de Harmonizer een coating van kwarts-zand en loopt de muziek door dubbele 7-windingen spoeltjes met ferriet kern. Dit brengt een extra kosmische uitlijning en een meer organische luister-ervaring die analoog aanvoelt.Specificaties 432Hz Harmonizer:

  • 16 bit stereo ADC en DAC
  • 192 kHz sampling rate
  • 600 MHz ARM Cortex-M7 CPU
  • USB (5V) powered
  • Energieverbruik 0,6 Wh
  • Vergulde 3,5mm audio jack in
  • Vergulde RCA connectors out

Download gebruiksaanwijzing 432Hz Harmonizer.

Inhoud verpakking:

Omdat ik wil zorgen dat de Harmonizer correct geïnstalleerd wordt en graag mijn klanten leer kennen, kom ik graag langs bij u op locatie om de Harmonizer te installeren. Daarbij kijk ik dan meteen welke kabels  u nodig hebt in uw situatie (extra en tegen meerprijs). Deze service bied ik aan in de regio Zwolle/Apeldoorn.


Prijs (inclusief installatie)

€249,-

€229,-

Nederlands - English

Deze website maakt gebruik van cookies. 

Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Weigeren

OK