Designed by Freepik

432Hz Realtime Audio Harmonizer Basic


Klinkt geweldig, voelt fantastisch en aardt diep!

De 432Hz Harmonizer zet in real-time muziek gestemd op 440Hz (het gros van de muziek) om naar 432Hz. Zo kun je dus zonder negatieve gevolgen naar je favoriete muziekbron luisteren zoals radio, Spotify of Apple Music. Je muziek zal hierdoor wel iets anders klinken. Ben je gewend veel naar bepaalde muziek te luisteren dan kan het even wennen zijn. Geef het product daarom enige tijd. Je zult merken dat je beter geaard raakt en dat je uit je hoofd en richting je hart beweegt en bijvoorbeeld meer verwerkt in dromen en steviger in het leven staat.

Handgemaakt in Nederland op de Noord-Oost Veluwe!

De Harmonizer is een in Nederland ontworpen en handgemaakt product. Met z'n geanodiseerd aluminium behuizing houdt deze storende straling buiten. Naast de elektronica om 440Hz om te zetten naar 432Hz bevat de Harmonizer een coating van kwarts-zand en loopt de muziek door dubbele 7-windingen spoeltjes met ferriet kern. Dit brengt een extra kosmische uitlijning en een meer organische luister-ervaring die analoog aan voelt.


Waar te gebruiken?

De Harmonizer is helend voor zowel mens als dier. Je kunt een Harmonizer dus gebruiken in je woonkamer, maar ook in de paardenstallen. Heb je een praktijk met een wachtruimte, een yoga- of qi-gong studio of een horeca-gelegenheid? Dan is het aanschaffen van een Harmonizer ook absoluut het overwegen waard! Ik heb zelfs een Harmonizer geplaatst bij een tuinder die zo klassieke muziek voor z'n fruitplanten speelt. Hij ziet een toename van z'n opbrengst en creëert zo een prettiger werkomgeving.


Specificaties 432Hz Harmonizer Basic


Inhoud verpakking